Zoeken
  • Debby Clincke

Corona Update: 't Pandabos blijft open!

Wij doen er alles aan om ons kinderdagverblijf open te houden en steeds opvang te voorzien voor onze kinderen. Wij worden ook nadrukkelijk gevraagd door de overheid om open te blijven zolang er vraag naar is. Hierdoor is er beslist dat wij open blijven tot onze verzorgsters ziek zouden worden of tot er helemaal geen één kind meer naar de opvang zou komen. Ook tijdens de Paasvakantie zijn wij dus twee weken open!

Verder stellen wij onze beschikbare plaatsen ook ter beschikking voor kinderen van andere dagverblijven die wel gesloten zijn, deze enkel zolang de huidige crisis omtrent COVID-19 blijft aangehouden. Hiervoor geldt ook de regeling dat kinderen van ouders die werken in een cruciale sector voorrang krijgen voor de tijdelijke opvang. Ook de kinderen die thuis in een moeilijke gezinssituatie zitten krijgen voorrang voor de overige plaatsen van de tijdelijke opvang die wij aanbieden.

Wij verzekeren ook alle ouders dat wij alle maatregelen die worden opgelegd door de overheid grondig in acht nemen en alle regels nauwkeurig opvolgen. Hierdoor kunt u er zeker van zijn dat uw kind bij ons in goede, en vooral ook gezonde handen zal zijn.

Indien er nog vragen zijn staan kan je ons steeds telefonisch of per mail bereiken:

Wij wensen iedereen een goede gezondheid en veel moed toe in deze barre tijden!

Stay safe!

Team Panda83 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven