Over ons

Uw kind is in goede handen

Onze werking

Kinderdagverblijf 't Pandabos is een mini-crèche met een maximum opvangcapaciteit van 18 kindjes tussen 0 en 3 jaar (tot ze naar de kleuterschool gaan). Het kinderdagverblijf is gelegen in de Borgersteinlei 65 te Mechelen (omgeving Pasbrug), vlakbij verschillende scholen en zeer makkelijk bereikbaar. Wij zijn elke weekdag open van 7u00 tot 18u00.​

Vaste dagprijs

Aangezien wij een zelfstandig kinderdagverblijf zijn, uitgebaat door Lise Meys, werken wij met een vaste dagprijs. In de dagprijs zitten er enkele standaard zaken verrekend zoals: warme maaltijd, fruitpap/4-uurtje, luiers en basis verzorgingsproducten. Natuurlijk moet u zelf ook nog enkele zaken meebrengen voor uw kind zoals: speciale zalven, eventuele medicatie (MET doktersvoorschrift) en reservekledij.

Aandacht voor elk kind

We willen voor elk kindje het beste. Zo streven we naar een individuele aanpak per kind. Elk kind heeft zijn eigen noden en behoeften, hier willen we dus ook op ingaan. We willen er ook zeker zijn dat alle kinderen (en de ouders) zich op hun gemak voelen bij ons en onze werking. Het kinderdagverblijf is daarbij ook zeer huiselijk ingericht zodat de kinderen sneller comfortabel zullen zijn en zich echt thuis voelen. Wij passen ons aan naar het dagritme van het kind en bieden hun een veilige en gezellige omgeving waar wij hun bijstaan in hun leer- en groeiproces.

Opvolging via D-Care​

Om onze ouders zoveel mogelijk te betrekken bij onze werking werken wij met een professioneel registratiesysteem, genaamd D-Care. Hiermee houden wij al onze ouders op de hoogte van wat hun kindje heeft gegeten, wanneer hij/zij heeft geslapen en andere belangrijke informatie i.v.m. de gezondheid en het welzijn van het kind. Zo blijven onze ouders dagelijks betrokken bij de avonturen van hun kind.

Wij staan ook onder toezicht van Kind en Gezin en werken steeds volgens hun regels.

Voor meer informatie over de werking van onze crèche kan u steeds ons huishoudelijk reglement doorlezen of contact met ons opnemen.

PANDA BP NO.png

Ons team

Kiandra
Kiandra

Kinderverzorgster

press to zoom
Irina
Irina

Kinderverzorgster

press to zoom
Lise
Lise

Zaakvoerster - Kinderverzorgster

press to zoom
Mr. Panda
Mr. Panda

Mascotte

press to zoom

Ons team bestaat uit 3 kinderverzorgsters die elke dag weer klaarstaan om uw kind alle nodige verzorging en aandacht toe te dienen. Wij hebben alle 3 een geschikt diploma en de nodige ervaring. Ikzelf, Lise Meys, wordt bijgestaan door Kiandra en Irina. Samen met ons drie zorgen wij voor een optimale omgeving waar uw kind zichzelf kan zijn en met veel plezier kan opgroeien.​

Team%20Panda_edited.jpg