Over Ons

Kinderdagverblijf 't Pandabos is een mini-crèche met een maximum opvangcapaciteit van 18 kindjes tussen 0 en 3 jaar (tot ze naar de kleuterschool gaan).  

Het kinderdagverblijf is gelegen in de Borgersteinlei 65 te Mechelen (omgeving Pasbrug), vlakbij verscheidene scholen en makkelijk bereikbaar.

 

Wij zijn elke weekdag open van 7u00 tot 18u00.

 

Aangezien wij een zelfstandig kinderdagverblijf zijn, opgericht door Debby Clincke, werken wij met een vaste dagprijs. In de dagprijs zitten er enkele dingen verrekend: warme maaltijd, fruitpap/4-uurtje, luiers en basis verzorgingsproducten. Natuurlijk moet u zelf ook nog enkele zaken meebrengen voor uw kind: speciale zalven, eventuele medicatie (MET doktersvoorschrift) en reservekledij.

 

We willen voor elk kindje het beste. Zo streven we naar een individuele aanpak per kind.

Elk kind heeft zijn eigen noden en behoeften, hier willen we dus ook op ingaan. We willen ook zeker zijn dat de kinderen (en de ouders) zich op hun gemak voelen bij ons en we willen voor iedereen het beste.

Wij passen ons aan naar het dagritme van het kind en bieden hun een veilige en gezellige omgeving.

 

Ons team bestaat uit 3 kinderverzorgsters die elke dag weer klaarstaan om uw kind alle nodige verzorging en aandacht toe te dienen. Wij hebben alle 3 een geschikt diploma en alle nodige ervaring. Ikzelf, Debby Clincke, wordt bijgestaan door Stephanie en Irina.

Samen met ons drie zorgen wij voor een optimale omgeving waar uw kind zichzelf kan zijn en met veel plezier kan opgroeien.

Wij staan ook onder toezicht van Kind en Gezin en werken volgens hun regels.